Μάθημα με γεύση Γαλλίας

Η γαλλική γαστρονομία είναι η τέχνη της επιλογής, της παρασκευής, του σερβιρίσματος και της απόλαυσης της εκλεκτής τροφής.Τα γαλλικά πιάτα, απλά ή περίτεχνα, χαρακτηρίζονται από έναν αριστοκρατικό συνδυασμό γεύσεων. Οι σεφ δίνουν μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια, τη χρήση φρέσκων υλικών και την παρουσίαση του πιάτου. Το να τρως καλά και ποιοτικά είναι ιδιαίτερα σπουδαίο για τους περισσότερους Γάλλους, οι οποίοι ξοδεύουν απίστευτο χρόνο μιλώντας για κατανάλωση φαγητού.

Στα πλαίσια του μαθήματος της γαλλικής γλώσσας, οι μαθητές των τάξεων Ε΄1, Ε΄2 και ΣΤ΄1, ΣΤ΄2 του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας, την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 και Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 αντίστοιχα, έκαναν ένα γαστρονομικό ταξίδι συμμετέχοντας με διάφορα εδέσματα της γαλλικής κουζίνας που οι ίδιοι είχαν φτιάξει και τα οποία απόλαυσαν και μοιράστηκαν με τους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου.

Ιούνιος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μαΐ   Σεπ »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Επισκέψεις…

Flag Counter

Υπεύθυνοι Ιστοσελίδας

Συντονισμός:
Σιέκρη Φρειδερίκη – Διευθύντρια

Διαχείριση:
Ντούρμα Μαρία – Δασκάλα