Ξεφυλλίζοντας το Χριστουγεννιάτικο όνειρο

Σήμερα, 11 Δεκεμβρίου 2018, είχαμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε στην Γ’ Τάξη την κ. Άννα Καραμάνου, πρώην Δασκάλα του Σχολείου μας.
Η κ. Άννα, στα πλαίσια πολιτιστικού προγράμματος, μαζί με τους μικρούς μαθητές ξεφύλλισαν το Χριστουγεννιάτικο όνειρο μέσα σε ένα γιορτινό και ζεστό περιβάλλον.
Ευχαριστούμε πολύ την παλιά μας Δασκάλα για τις ωραίες στιγμές που μας χάρισε και ευελπιστούμε σε μια επόμενη συνεργασία!

Έλεγχοι Προόδου Α΄ τριμήνου

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 θα δοθούν οι Έλεγχοι Προόδου Α΄ τριμήνου στους γονείς των μαθητών του σχολείο μας.

Για τους μαθητές της Α΄ και Β΄ τάξης θα γίνει παιδαγωγική ενημέρωση για την πρόοδό τους, ενώ για τους μαθητές Γ΄, Δ΄, Ε΄ και Στ΄ τάξης θα πραγματοποιηθεί παιδαγωγική ενημέρωση και στη συνέχεια η επίδοση της βαθμολογίας.

Το αστέρι της Γέννησης

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια βιωματικής προσέγγισης των Χριστουγέννων, η προσκεκλημένη κ. Ζωή Ελληνικού, μέσω μιας κατασκευής, προσέφερε στα παιδιά της Γ’ Τάξης μια ξεχωριστή εμπειρία. Κατασκεύασε ένα πλεκτό μάλλινο πολύχρωμο αστέρι. Στη συνέχεια, με τη βοήθειά της, κάθε παιδί έκανε το δικό του αστέρι.
Όλα τα παιδιά ένιωσαν μια ιδιαίτερη χαρά, την χαρά της δημιουργίας!

Το πρωί να τρως σαν Βασιλιάς!

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου οι μαθητές της Γ’ Τάξης είχαν μια ξεχωριστή δραστηριότητα.
Στα πλαίσια της θεματολογικής προσέγγισης της Αγωγής Υγείας η προσκεκλημένη κ. Δούδαλη Θάλεια, καθηγήτρια οικιακής οικονομίας και μητέρα παιδιών του Σχολείου μας, μίλησε στα παιδιά για τις σωστές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα για την αξία του πρωινού γεύματος. Η εμπέδωση της ενημέρωσης έγινε στο τέλος με την λήψη ενός σωστού πρωινού.
Η ενημέρωση αυτή εντάσσεται στην εβδομάδα υγιεινής διατροφής της Τάξης.

Οι μαθητές της Γ’ Τάξης στο Εργαστήρι Τέχνης Χαλκίδας.

Την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου οι μαθητές της Γ’ Τάξης του Σχολείου μας είχαν μια ξεχωριστή εμπειρία. Βρέθηκαν στο Εργαστήρι Τέχνης της πόλης μας, όπου μέσα από μια πανδαισία χρωμάτων, ζωγράφισαν το θέμα που τους δόθηκε.

«Μια φορά κι έναν καιρό»

Οι μαθητές/τριες της Α’ και Β’ του σχολείου μας την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου επισκέφτηκαν το Βιωματικό Θεματικό Πάρκο για παιδιά «Μια φορά κι έναν καιρό» στον Αυλώνα Αττικής. Μέσα από το βίωμα και το παιχνίδι τα παιδιά γνώρισαν το παλιό χωριό του παππού και της γιαγιάς, ήρθαν σε άμεση επαφή με τα ζώα και τη φύση και εξοικειώθηκαν με τη συγκομιδή της ελιάς, την παραγωγή του ελαιόλαδου και του σαπουνιού. Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Λέκκα και τους συνεργάτες του για τη φιλοξενία!

Δεκέμβριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Νοέ    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Επισκέψεις…

Flag Counter

Υπεύθυνοι Ιστοσελίδας

Συντονισμός:
Σιέκρη Φρειδερίκη – Διευθύντρια

Διαχείριση:
Ντούρμα Μαρία – Δασκάλα